France Football har kunngjort navnene på de 11 valgte spillerne til det prestisjetunge Ballon d ‘Or Dream Team. Spurs spiller imidlertid hjemmekampen onsdag 24. februar, så for å unngå et sammenstøt med Arsenal.

Første etapper blir spilt 18. februar, og returoppgjørene finner sted uken etter.

HowardOre fotballdrakter barn LeonidaSc maglie calcio a poco prezzo VerlaKova JeanetteB.

. Når det gjelder Ajax, som ble nummer tre i en Champions League-gruppe som inkluderte Liverpool og Atalanta, har den nederlandske klubben blitt trukket ut mot Lille.

Steven Gerrards Rangers går opp mot Royal Antwerp, Roma møter Braga og Napoli Kjøpe Tottenham Hotspur Drakt tar imot Granada. Leicester City vil være på vei for første etappe av deres slips med Slavia Praha, mens Milan må komme seg forbi Red Star Beograd hvis de vil være på kurs for å løfte det eneste europeiske troféet som har unndratt klubben så langt.

Gunners har hatt fremgang i Europa denne kampanjen, men sliter dårlig for formen i Premier League, søndagens 1-0 nederlag mot Burnley, deres fjerde på rad hjemme.

Arsenal vil i mellomtiden gå på veien først i uavgjort med Kjøpe Østerrike Bortedrakt Benfica, som kvalifiserte seg fra gruppe D bak Rangers.

RoscoePey fotballdrakter til lag LeonidaSc maglie calcio a poco prezzo VerlaKova LaylaMara.

. Den spanske klubben, der den tidligere United-spilleren Adnan Januzaj, og eks-Manchester City-kaptein David Silva, har hjemmefordel i første etappe neste februar.

Sociedad ligger på toppen av LaLiga og har bare tapt to ganger så langt denne sesongen i alle konkurranser. United er ett av Champions League-lagene som nå er involvert i utslagsrundene i konkurransen, selv om trekningen langt fra var snill for Ole Gunnar Solskjærs side til tross for at han var seedet.