Saint-Maximin är redan en nyckelspelare för Magpies, med fyra mål och sju assist i en lovande första säsong i England. Allan var en brasiliansk internationell spelare och gjorde över 150 Serie A-matcher på fem år med Napoli.

Rapporter har hävdat att 25 miljoner £ har överenskommits mellan de två klubbarna, vilket nu har bekräftats av De Laurentiis. Medan de håller på att underteckna Lille-anfallaren Victor Osimhen, förbereder Napoli också ett bud på Saint-Maximin.

Den spännande mittfältaren har kopplats till Portugal tröja Arsenal och Tottenham i England de senaste dagarna, medan PSG vill föra honom tillbaka till Frankrike.

DinaBranc Köp Rumänien bortatröja HumbertoE maglie calcio SheldonSo CarrollAl.

. Napoli är ute efter en ny framspelare efter att ha förlorat Fernando Llorente under sommaren och Arek Milik pressade också på att lämna i januari.

La Nazione säger att Cutrone kommer att återkallas av Wolves och skickas omedelbart i januari till Napoli på utlån till slutet av denna säsong. Den tidigare italienska U21-landskampen är utlånad hos Fiorentina från Wolves, men han har Fotbollskläder ingen framtid med Premier League-klubben.

Gattuso är också ett fan av Jota och har rekommenderat att han undertecknar Napoli-presidenten Aurelio de Laurentiis.

LarhondaL fotbollströjor billiga HumbertoE maglie calcio SheldonSo ArnetteHu.

. Turkiets internationella räknar med Napoli-tränaren Rino Gattuso som en beundrare, medan paret arbetar tillsammans på Rossonero.

Azzurri håller redan på att utarbeta planer för sommarmarknaden, rapporterar TMW, och Portugals internationella Jota är på sin radar. Han betraktas dock högt av chefen Brendan Rodgers och är nu inställd på att lägga papper på en ny affär.