Dessutom tros det att Rose inte finns med i Jose Mourinhos framtida planer, med Spurs-chefen som gynnar Ben Davies istället. Tottenham-legenden Gary Mabutt är övertygad om att Harry Winks kommer att bli en framtida kapten för klubben.

Mittfältaren, 24, har etablerat sig som en konstant spelare på Spurs och England mittfält under de senaste säsongerna. Och Mabutt har sett ledaregenskaperna i Winks som behövs för att bära armbandet.

Köp Wolfsburg kläder Han sa till Love Sport Radio: “Förra torsdagen besökte jag själv och Harry ett vårdhem för personer med demens.

ConsueloC Sverige tröja RandalDyc fotbollströjor barn LEHMaiyyx EwankwQxk.

. Vi åkte dit med fotbollsstiftelsen Spurs med ett företag som heter Sporting Memories.

Belgiens försvarare är avstängd i juni och lyssnar på erbjudanden före kontrakt från hela Europa. Faktum är att samtalen nu har återupptagits om en ny förlängning av 12 månader mellan alla berörda parter.

Tottenhams manager Köp Tyskland hemmatröja Jose Mourinho bekräftade att mittfältaren Moussa Sissoko har skadats i fotleden.

RegenaDan trycka namn på fotbollströjor RandalDyc fotbollströjor barn LEHMaiyyx SalinaSta.

. All action mittfältaren led problemet under hans sidos förlust mot Southampton i Premier League.

Medan Mourinho inte är säker på när Sissoko kommer tillbaka, bekräftade han att han led ett problem i matchen mot de heliga. Tottenham Hotspur-chef Jose Mourinho kallade Hugo Lloris ‘den bästa målvakten i Premier League’ efter söndagens oavgjort med Crystal Palace.