Spurs-sjef Jose Mourinho beskrev Hugo Lloris og Heung-min Son som kranglet på banen mandag kveld ‘1-0-seier over Everton som’ vakre ‘fordi’ hyggelige gutter ‘bare vinner’ Fair Play Cup. ‘

Winks har avslørt at Tottenham-spillere har fått en individuell treningsplan for å holde seg i form mens de holder seg hjemme under koronaviruspandemien.

Tottenham-midtbanespilleren Harry Winks sier at han jobber med et individuelt treningsprogram under Londons koronaviruslåsing. Han erklærte: ‘Alle snakker alltid om spillere som Kjøp fotballdrakter Paul Scholes, Michael Carrick ..

Demetrius Kjøpe Colombia Tredjedrakt AvisVanbu fotballdrakter barn TeenaSaul HubertFin.

.. folk som Michael Carrick får mye anerkjennelse etter at de har pensjonert seg og de er flere spillere’. Hvert lag trenger målscorere, trenger angripende spillere, trenger spillere som kan feie ballen, men hvert lag trenger den som kan være den koblingen mellom både forsvar og angrep.

Tottenham-midtbanespilleren Harry Winks sier at spillere som han ikke blir verdsatt i Premier League. I torsdagens kamp ble Harry Kane nektet straffeanrop, Belgia Fotballdrakter og Winks la til: ‘Jeg har sett episoden, og jeg forstår ikke hvorfor vi har VAR.

JustinaPa billige fotballdrakter til lag AvisVanbu fotballdrakter barn TeenaSaul RogelioSo.

. Det er et straffespark. Man kan argumentere for at vi kunne ha gjort det bedre, men det var definitivt et straffespark. ‘

Den argentinske angriperen innrømmet at det var en uhyggelig opplevelse å delta i Tottenhams 1-1-uavgjort med Manchester United på et stille og nesten tomt stadion fredag ​​kveld, da Premier League kommer tilbake bak lukkede dører.