Siden Chelsea flyttet hit permanent i slutten av oktober, ser Chelsea solid ut. Angriperne deres fortsetter å lete vilt etter mellomrom, bare nå brytes ikke forsvaret så lett som Kante skjermer like bak dem.

Denne taktiske feilen hadde også truet med å undergrave den nåværende sesongen, med tidlig 3-3 uavgjort mot West Brom og Southampton som så altfor kjent ut, bare for Lampard å endre alt ved å plonere Kante til en ny posisjon på bunnen av midtbanen.

Gjennom forrige sesong ble Chelsea fanget i overgangen da motstandere konsekvent motangrep seg gjennom dem, Nederland Drakt og utnyttet den villfarlige strukturen til Lampards angrep. Da angriperne hans ble utblåst, improviserte de mens de lette etter plass, ble laget eksponert i pausen. .

AngusQual Peru Fotballdrakter Savannaha maglie calcio poco prezzo BradyAins PaigeMacD.

.

Bemerkelsesverdig nok har Kante løst Chelseas problemer helt alene. Han er grunnen til at de bare har sluppet inn to mål på sine 11 siste kamper i alle konkurranser.

Kante var utrolig mot Leeds, kommanderte sentral midtbane helt alene og holdt på en eller annen måte stille for alle Leeds-løpere. Marcelo Bielsas lag strømmet gjennom midten i antall på pause, som de alltid gjør, men Kante Portugal Drakt var der for å gjøre utfordringer, feie opp løse baller og avskjære pasningslinjer. Han gjorde seks avlytter, fire taklinger og 12 gjenopprettinger , kampleder i hver kategori.

VedaMcGow lage egne fotballdrakter Savannaha maglie calcio poco prezzo BradyAins QuentinCa.

.

Det er tydelig at Solskjær fortjener æren for sin inngripen i St. Mary ‘, men feiringen bør dempes. Det er fristende å tro at glansdagene kommer tilbake når Solskjær oppnår noe Fergie-esque. Dessverre er det disse øyeblikkene mer enn noen annen – når forestillinger etterligner en tid som nå er irrelevant for det moderne spillet – at vi ser de ultimate begrensningene i Solskjær-tiden.