Vi saknar viktiga spelare som Ansu och Dembélé, som ger djup. Du måste leta efter det bästa för laget taktiskt, men också när det gäller nya ben. Vi kommer att sätta ihop ett starkt team för att hålla oss högst upp i gruppen.

Det finns många spelare som föredrar att spela mer i mitten än på vingen, men de har frihet att röra sig när de startar från vingen som Coutinho. Vi kan inte spela fem i mitten.

Vi behöver inte folk på läktaren för att heja på våra spelare. Vi är Brasilien tröja mer kreativa än andra lag. Jag gillar inte att skrika under matchen, som spelare tyckte jag inte heller om det. Vad vi måste göra är att ta mer ansvar på fältet.

RonnyMorw Köp Kalkon fotbollströja ColletteR billige fotballdrakter SunnyKier BryonGrit.

.

Han är den viktigaste spelaren i vår attack. Våra chanser kommer nästan alltid från honom, men han är den lättaste att välja ut. Pjanic är alltid en start i Champions League, där du alltid vinner, och inte i LaLiga, varför är det?

De är taktiska beslut. Hans roll skiljer sig från Juve. Vi trycker högre. Han har inte varit här så Manchester United 2021 fotbollströja länge och han kommer säkert att förbättra. Trots sin ålder har han mycket erfarenhet. I sin position kan han bli bäst.

TraceeBre fotbollströjor med namn och nummer ColletteR billige fotballdrakter SunnyKier ShelliTis.

. Han vill förbättra sig. Det är synd att han är på Juve och inte här.

Han lägger inte till en extra motiverande faktor eftersom han spelar. Det är en viktig match mellan två mycket stora lag. Cristiano är en av de bästa som alltid gör mål, alltid kämpar och förblir i eliten. Vi vet att han kan skada oss och det är därför vi måste försvara bra och behålla bollen.