Redan innan hans explosiva öppningsmål flätade Keita smart in i mellanrummen mellan linjerna, tog emot bollen i halvsvängningen och genomborrade genom Chelseas mjuka centrum. Den självhäftande och dribblande förmågan i trånga centrala områden är just därför Keita undertecknades. för att ersätta Philippe Coutinho – som spelade som nummer åtta i slutet av sin Liverpool-karriär.

Före låsning lyckades Villa spela in ett förväntat mål mot under ett vid bara två tillfällen i 28 Premier League-matcher. Marocko tröja Sedan omstarten har de uppnått detta i sex av sina nio matcher.

JaredRegi Brasilien tröja SharylRen fotbollströjor barn ChristinS AlexisMus.

. Att ha stärkt lagets defensiva form genom distanserade lagmöten är en anmärkningsvärd taktisk innovation.

Douglas Luiz och Ezri Konsa är de två mest förbättrade individerna i systemet, den förra sveper i mittfältet för att hindra Villa från att bli inskriven och den senare visar sig vara en ännu bättre försvarare än Tyrone Mings. Att Villa var relativt bekväma de sista tio bdsargentina.com/bds.xml minuterna mot Arsenal, då de tidigare skulle släppa för djupt och släppa in sena mål, bevisade särskilt dessa två spelares kvalitet.

Dean Smith avslöjade efter Aston Villa 1-0-seger över Arsenal att klubben hade använt videokonferenssamtal under lockdown för att arbeta på sin defensiva taktik, ett nytt sätt att förbättra som har gett strålande resultat.

DeanXpjp fotbollströjor med namn SharylRen fotbollströjor barn ChristinS NSBVickyj.

. De är nu inom röravstånd. säkerhet efter att ha flyttat till en djupare och mer komprimerad defensiv form.