[[[[“Gray is onrustig in Leicester, hij heeft drie doelpunten gescoord en vijf assists geproduceerd in 27 competitieduels, waarvan er slechts acht vanaf het begin waren.

The Times zegt dat Spurs-baas Jose Mourinho een fan is en graag Gray deze zomer naar het zuiden wil brengen. Het is mogelijk dat Spurs Rose afbetaalt met een bedrag dat lager is dan de totale waarde van zijn contract.

Ze zouden kunnen instemmen met een wederzijdse beëindiging, aangezien zijn deal van £ 70.000 per week nog acht maanden duurt. Volgens Football Insider staan ​​Spurs te popelen om de goedkope LOSC Lille Shirt voormalige Engelse international van hun loonrekening te krijgen.

MohammedW goedkope Atalanta Shirt ShastaNar fotbollströjor barn LuisQuesi EmileRobb.

.

De 30-jarige wordt bevroren door Jose Mourinho en zit niet in de Premier League- of Europa League-selectie van het team. Tottenham zal in gesprek gaan met de vleugelverdediger Danny Rose over de beëindiging van zijn contract.

United was in het verleden het populairst in Zuid-Korea dankzij de heldendaden van Park Ji-sung. Het meest recente onderzoek onder Zuid-Koreanen van 16 tot 69 jaar geeft Tottenham 21,4 procent steun – wat neerkomt op ongeveer 11 miljoen fans – vergeleken met 6,1 procent voor de op een na populairste Noorwegen Shirt Outlet club United.

Volgens Nielsen Fan Insights steunt nu meer dan 20 procent van de natie Spurs vanwege het succes van Heung-min Son.

WHTJacki voetbalshirt lange mouwen ShastaNar fotbollströjor barn LuisQuesi MelvaHook.

. Joe Hart werd deze zomer erbij gehaald om voor verdere concurrentie te zorgen voor Lloris, die de afgelopen seizoenen niet zonder enkele spraakmakende fouten is geweest.

De winnaar van de Wereldbeker is al een van de best verdienende spelers van de club, met meer dan £ 100.000 per week. De claims komen van de bekende journalist Nicolo Schira, die beweerde dat Dier graag zijn salaris wil verhogen bij een nieuwe deal.”]],null,”en”]]