Istället har Lampard godkänt en inställning till Red Bull Leipzig för Dayot Upamecano. Och vägrade att stänga av samtalet om att ta tillbaka Declan Rice till klubben från West Ham.

Men du får bilden. Det kanske inte är ris. Inte ens Upamecano. Men Lampard söker den typen. En ung halvlek, med bra första lagupplevelse, som är de bästa dagarna framför honom. Med andra ord en annan Tomori eller Christensen.

ZoeAmese Köp Wolfsburg kläder Penneysnk fotballdrakter barn RaymundoP MariBates.

.

Och det är bara det. Kommer saker plötsligt att Argentina landslagströja klicka när Lampard byter ut en ung halvlek med en annan utifrån? Och hur är det med målvakten …? I England finns det mycket att göra runt om Dean Henderson, Sheffield Uniteds utlånade nummer 1 från Manchester United och Burnleys England täckte Nick Pope. Men återigen talar vi om löfte här. Potential. Henderson är 23.

BobbieSte köp fotbollströjor Penneysnk fotballdrakter barn RaymundoP LinetteWo.

. Påve 28 – som fortfarande är relativt ung i målvaktens kretsar. Kommer Chelsea helt enkelt att blanda solstolarna om det här går Köp Bayern Munchen tröja vidare?

Kanske är problemen inte personlighetsdrivna? Kepa har fortfarande sina anhängare – och beundrare – i Spanien. Christensen saknar inte erbjudanden från stora rivaler om han skulle göras tillgänglig. Och det finns hopp inuti England-inställningen att Tomori kommer att vara en äkta kandidat för Euros trupp nästa sommar. Och all denna beundran har skapats av vad dessa individer kan utvecklas till. Vilket naturligtvis är samma tänkande som dominerar diskussionen i Cobham kring Henderson, Upamecano och Rice.