Manchester City-chefen Pep Guardiola medger att han kan ha gått över toppen i sin rad med Sergio Conceicao under deras nederlag mot Porto i Champions League.

Moyes instämde och sade till journalister: ‘Personligen tycker jag inte att vattenbrott borde ha införts. Det är en övning som har börjat sedan ligan återupptogs efter COVID-19-lockdown, tillsammans med fem ersättare istället för tre.

Båda cheferna tycker att det är onödigt att ha vattenavbrott mitt i första och andra halvan. Manchester City och Lazio 2021 fotbollströja West Ham United-chefer Pep Guardiola och David Moyes gillar inte drinkar i Premier League.

WeldonMon Sverige tröja JoleneBou fotballdrakter barn CharliMor AntoniaPo.

.

Manchester City-manager Pep Guardiola hoppas att Benjamin Mendy kan hjälpa sin vänsterback. Stones spelade tillsammans med Ruben Dias i mittförsvaret och såg säker ut i sin andra start sedan säsongens första dag.

Det var ännu ett rent ark för City, som har hjälpt papper under deras stötande sprickor den här säsongen. Manchester City-chef Pep Guardiola har berömt försvararens John Stones arbete mot Olympiacos.

En Köp Schweiz hemmatröja nyckel i förhandlingarna kan vara Guardiolas vilja att spela Alaba på mittfältet på lång sikt – en roll som de 27 år gamla eftertraktar.

WyattMaho fotbollströjor på nätet JoleneBou fotballdrakter barn CharliMor GarlandHu.

. Men Fussball Transfers säger att City också är angelägna om att försvararen skulle återförenas med sin tidigare Bayern-tränare Pep Guardiola.

Från kontrakt i juni är Alaba redo att lämna Bayern efter att styrelsen drog tillbaka sitt slutliga erbjudande till Österrikes internationella. Manchester City har hoppat in i kampen om Bayern München försvarare David Alaba.