Da manager Gareth Southgate vælger sit engelske hold til UEFA Nations League-kampe, håber Le Tissier, at Ings klarer sig. Når han talte om talkSPORT, sagde Lambert om Ings: ‘Jeg tror ikke, han tænker på nogen tanker.

Englænderen har 18 mål i 33 kampe denne sæson for de hellige, og det er en vigtig grund til, at de er væk fra nedrykningszonen i Premier League.

I en tale til Daily Echo sagde Ings: ‘Når alt foregår, vil jeg være ærlig, det kom aldrig op i mit sind voetbalshirts en gang. Nu hvor Marcus Rashford og Harry Kane er i form, får Ings muligvis ikke den samme chance igen.

Angriberen var indstillet på at komme ind i Englands landsholdshold til deres martskampe mod Italien og Danmark.

ZulmaCopl fodboldtrøjer børn AlishardP maglie calcio a poco prezzo DougLynch BrendaPor.

. Welbeck har en klausul på 5,5 mio. £, der gør ham til et tiltalende mål for sydkystklubben.

En række klubber er interesserede i den tidligere Arsenal- og Manchester United-mand, inklusive Crystal Palace. Hasenhuttl ville hilse chancen for at parre Davies med James Ward-Prowse på en helt engelsk midtbane fodboldtrøjer børn denne sæson.

Midtbanespilleren kunne se sin spilletid begrænset på Goodison Park denne sæson efter ankomsten af ​​Allan og Abdoulaye Doucouré.

Andrehifu billige fodboldtrøjer til børn AlishardP maglie calcio a poco prezzo DougLynch KashaHust.

. Vestergaard sagde: ‘Det er meget tidligt at begynde at tale om det. Vi har været i god form for nylig – i næsten et år, vil jeg sige.

Saints klatrede til toppen af ​​Premier League-tabellen for første gang i deres historie ved at slå Newcastle 2-0 fredag ​​aften. Southampton-forsvareren Jannik Vestergaard har nedbragt deres europæiske chancer efter at have været på toppen af ​​tabellen.