Pizzuto pelaa Lillessä ja hänen tiiminsä on Ligue 1: n kärjessä. Ranskan joukkue joutuu kohtaamaan Álvarez ‘Ajaxin 32. kierroksella. Molemmilla pelaajilla on vaikeuksia sopeutua Euroopassa, koska Pizzuto ei pelannut ryhmävaiheessa Álvarezilla on yhteensä 123 minuuttia loukkaantumisen takia.

Nämä ovat Mestarien liigaan liittyvät päivämäärät, kuten UEFA ilmoitti: UEFA: n Mestarien liigan neljännesvälierä arvottiin tänä maanantaina, ja Yhdysvaltain miesten maajoukkueen jalkapallo pelipaidat pelaajat tietävät nyt, kenen kanssa he kohtaavat kilpailun seuraavassa vaiheessa. Katsomme jokaista heistä .

KelvinWar Jalkapallo pelipaita DianneHum fotballdrakter EllaDrive Johnathan.

.. .

Chelsealle on epäilemättä annettu vaikein arvonta, koska heidän on voitettava Atlético Madrid päästäkseen Mestarien liigan puolivälieriin. Colchonerot ovat LaLigan kärjessä, ja tällä kaudella he allekirjoittivat Luis Suárezin lisäämään tulivoimaansa. Pulisic on käsitellyt paljon vammoja tänä vuonna Chelsean kanssa, joten toivottavasti hän saavuttaa jalkapallo pelipaidat täyden kuntoaan tälle kierrokselle.

Mackenzie Jalkapallo pelipaita halvalla DianneHum fotballdrakter EllaDrive Randellos.

.

Weston McKennie on ollut keskeinen pelaaja Juventus ‘viimeisissä kolmessa ottelussa kaikissa kilpailuissa. 22-vuotias pelaaja teki ensimmäisen maalinsa Vanhan Ladyn kanssa Serie A: n ottelupäivänä 10, ja kolme päivää myöhemmin hän teki maalin taas FC Barcelonaa vastaan. UEFA: n Mestarien liiga. Tätä seurattiin viikonloppuna, kun hän avusti Paulo Dybalaa pelin ensimmäisen maalin saavuttamiseksi.