Arsenal-mittfältaren Granit Xhaka sägs leda spelarnas uppror efter att klubben meddelade planer på att göra 55 anställda överflödiga. Arsenal står inför en motreaktion efter att chefer tillkännagav de föreslagna jobbnedskärningarna och skyller på effekterna av coronaviruspandemin på klubbens ekonomi.

Daily Mail säger att medlemmar i Mikel Artetas trupp reagerade med bestört tillkännagivande om jobbnedskärningar med källor som säger att före detta kapten Xhaka var bland de mest högljudda i diskussioner mellan spelarna som följde nueva Camisetas Fútbol onsdagens nyheter.

Hans upprörd delades allmänt av hans lagkamrater, med den föreslagna jobbet som avslöjades avslöjades bara fyra månader efter att de flesta av Arsenals spelare uppmuntrades att komma överens om lönesänkningar efter Covid-19-pandemin.

LeonelFew nueva camiseta fútbol CCPArlene fotballdrakter LuzSasser TyrellPot.

.

De hade trott att genom att acceptera en nedskärning på 12,5 procent, reducerad till 7,5 procent efter att ha kvalat sig till Europa League, skulle de skydda Arsenals personal.

Så de blev förvånade över att ta reda på i nueva camiseta fútbol slutet av ett konferenssamtal med fotbollschef Raul Sanllehi och verkställande direktör Vinai Venkatesham, att ett betydande antal fortfarande skulle göras överflödiga.

Giovanni McGregor, Dion-Curtis Henry och Scott Banks har idag lämnat södra London och anslutit sig till sina nya klubbar på lån under resten av den här säsongen.

RhondaHue diseñar camiseta de futbol CCPArlene fotballdrakter LuzSasser AveryWhat.

.

McGregor har gått med i Dartford, medan målvakt Henry har gått ihop med Hampton \u0026 amp; Richmond Borough, som båda tävlar i National League South.