Leeds United-backen Luke Ayling erkänner att han är ett fan av Newcastle United-chefen Steve Bruce. Efter segern kunde Leeds ‘sociala mediateam inte motstå en grävning mot den tidigare anfallaren och publicerade en samling av Agbonlahor’s tweets tillsammans med en bild av hat-trick hjälte Patrick Bamford firar med Helder Costa.

Och på dagen för spelet skrev 34-åringen: ‘God morgon till alla utom Leeds fans.’ Agbonlahor twittrade också: ‘Leeds är en myt, kanske alla kunniga kommer ut ur Bielsa’ s a ** e. ‘

Agbonlahor hade hånat Leeds genom veckan under nueva Camisetas Fútbol uppbyggnaden av deras konflikt mot sin gamla klubb. Han tog till Twitter och varnade: ‘Leeds fans vi kommer efter dig nästa’, och skröt också att han skulle vara partisk när han täckte spelet för Sky Sports.

Leeds United har haft en svep på den tidigare Aston Villa-kaptenen Gabby Agbonlahor efter igårkvällens 3-0.

KirbyDiz nueva Camisetas Fútbol ErickaBru Günstig Schalke 04 Trikot EttauyRd QRAMervin.

. Orta sa till reportrar: ‘Ja, vi gillade honom, men Benfica ville låna ut honom för att få minuter.

Eftersom han är en defensiv mittfältare skulle Leeds kämpa för att passa honom och Kalvin Phillips i samma nueva Camisetas Fútbol lag. Nu bekräftas rapporterna av Orta, som erkänner att problemet var att signera Luis inte skulle ha fått tillräckligt med speltid direkt.

Leeds Uniteds fotbollschef Victor Orta medger att klubben ville skriva Benfica-ungen Florentino Luis. Orta fortsatte: ‘Jag gillar kvalitet, jag tittar inte på nationalitet. Vi har tyskar, italienare, portugisiska .

GlennaMar comprar camiseta de futbol baratas ErickaBru Günstig Schalke 04 Trikot EttauyRd RaymonCar.

… Det finns mestadels engelska eftersom jag älskar hur dessa spelare arbetar dagligen. De är lydiga. Det är därför jag alltid trodde att Bielsas sätt att arbeta skulle fungera bra med en stor kärna av engelska spelare.