Längre upp på planen ringer den 34-årige David Silva tid på sin Etihad-karriär efter att ha gått in i sin tionde säsong i klubben. Leroy Sane kommer sannolikt att säljas när han återhämtar sig från en korsbandskada.

Manchester City-chefen Pep Guardiola ser sin kamp med Olympiakos som en möjlighet att sätta en fot i knockout-fasen i Champions League. Guardiola sa, ‘Du vet i Europa att du måste säkra hemmamatcher och vinna minst en borta.

Manchester City-chefen Pep Guardiola är övertygad om Porto-rivalen real madrid tröja barn Sergio Conceicao hade fel och hävdade att de pressade matchtjänstemännen tidigare denna säsong.

Innan denna veckas Champions League-returmatch, frågades Guardiola om Conceicaos kritik av hans upptåg på touchlinjen under Porto tidigare nederlag.

BurtonPbc Köp Juventus tröja FlorinePo fotbollströjor barn MalissaDa FlorrieHi.

.

Han fortsatte: ‘Det kommer säkert att bli ett tufft, fysiskt spel. De har en otrolig laganda, de kämpar för varandra. Det kommer att bli tufft. Det är normalt, Champions League borta, vi vet det. De är ett av de bästa lagen i Portugual, samma med Olympiacos måste de vinna fotbollströja varje helg. När du har denna mentalitet gör det dem så farliga.

NapoleonB fotbollströjor för barn FlorinePo fotbollströjor barn MalissaDa MoraLinds.

. Vi förväntar oss, som jag förväntade mig när de kom hit, det blir ett svårt spel. Det kommer att vara.’

Manchester City-kapten Fernandinho siktade på Portos upptåg efter gårdagens dödläge i Champions League. Han sa vid slutvisslingen: ‘Det var ett komplicerat spel mot ett lag med en unik spelstil: de sätter press på domarna, de faller från alla foular och det verkar som om de behöver ringa ambulansen.