Men mittfältaren sa på Instagram: ‘God kväll PSV-fans, det sa mycket om mig, jag har läst det hela och jag är besviken över hur detta gick ner.

London Evening Standard säger att Milan har angett att de bara är villiga att spendera cirka 13 miljoner pund på högerbacken, men Spurs värderar honom till mer än 22 miljoner pund.

Tottenham-chefen Jose Mourinho är villig att låta Aurier lämna i sommar men Spurs vill ha ungefär nueva Camisetas Fútbol vad de betalade Paris Saint-Germain för ivorianen för tre år sedan.

Mourinho siktar på en ersättande högerback för Aurier och har länkats till Lille Zeki Celik. Milan försöker pressa ner priset för Aurier och överväger PSV Eindhoven-högerback Denzel Dumfries som ett billigare alternativ.

RandallAm nueva Camisetas Fútbol EmelyIsqw billiga fotbollströjor NancyShed TonjaHamp.

.

Tottenham Hotspur har gett grönt ljus för att belöna Son Heung-min med ett nytt kontrakt. Football Insider säger att 28-åringen kommer att tjäna 200 000 £ per vecka plus prestationsrelaterade bonusar.

nueva Camisetas Fútbol Tottenham Hotspur-vingen Steven Bergwijn har lovat att återvända från skada starkare än någonsin. Holländaren imponerade för Spurs efter att ha anlänt i januari från PSV, men en allvarlig fotledsskada spårade av hans säsong.

GregoryFu comprar camiseta futbol EmelyIsqw billiga fotbollströjor NancyShed SergioPre.

.

St Etienne-tränaren Claude Puel är angelägen om att föra Leicester City-mittfältaren Nampalys Mendy tillbaka till Frankrike. Mendy tappar kontraktet i slutet av denna säsong och i samtal med utländska klubbar med utsikten att stanna i England nu en avlägsen möjlighet.