Gray är orolig i Leicester, efter att ha gjort tre mål och producerat fem assist i 27 tävlingsmatcher, varav endast åtta har varit från början.

The Times säger att Spurs-chefen Jose Mourinho är ett fan och ivrigt att ta Grey söder i sommar. Det är möjligt att Spurs kommer att betala Rose med en summa som är mindre än det totala värdet av hans kontrakt.

De kunde komma överens om en ömsesidig uppsägning, eftersom hans affär på £ 70,000 per vecka har åtta månader att löpa. Enligt Football Insider nueva Camisetas Fútbol är Spurs angelägna om att få den tidigare England-landsmannen av sin lönekostnad.

ElizaSher camiseta de fútbol SidneyEhm maglie calcio CharaMoye FedericoW.

.

30-åringen fryses ut av Jose Mourinho och är inte i lagets Premier League- eller Europa League-trupper. Tottenham kommer att ha samtal med backen Danny Rose angående uppsägningen av hans kontrakt.

United var tidigare de mest populära i Sydkorea tack vare exploateringen av Park Ji-sung. Den senaste undersökningen av sydkoreaner i åldrarna 16 till 69 år ger Tottenham 21,4 procent stöd – representerande cirka 11 miljoner fans – jämfört med 6,1 procent för den näst mest populära camiseta de fútbol klubben United.

Enligt Nielsen Fan Insights stöder nu mer än 20 procent av nationen Spurs på grund av Heung-min Sons framgång.

CharliCap camiseta de futbol dibujo SidneyEhm maglie calcio CharaMoye HowardEjr.

. Joe Hart togs in i sommar för att ge ytterligare konkurrens för Lloris, som inte har varit utan några högprofilerade fel de senaste säsongerna.

VM-vinnaren är redan en av klubbens mest tjänande spelare och tar in mer än 100 000 £ per vecka. Påståendena kommer från den kända journalisten Nicolo Schira och hävdade att Dier är angelägen om att höja sin lön i varje ny affär.