Med en flytende front-tre som ser Son gjøre mange løp inni og bak, en økning i Kanes spillansvar og større fokus på raske overganger, bygger Tottenham den perfekte plattformen for sine to fineste angrepsspillere å skinne. tur, Kane og Son får det beste ut av hverandre.

Dataene understreker hva mange seere ser på – at Kane ikke bare fortsetter å falle dypt, men han skaper mer. Når Spurs angriper, fungerer han i hovedsak som playmaker og plukker ut jalkapallopaidat lagkamerater i mer avanserte områder. Son har tydeligvis vært den største individuelle mottakeren av denne subtile endringen.

MayMarkle maillot foot FRYMarqui michel kläder RoyceMayo TraceyWhi.

.

I følge Wyscout-data har Kane forbedret seg over hele linjen sammenlignet med forrige sesong, selv om det er noen interessante økninger i noen spesifikke beregninger. Antall gjennomgangspass han spiller per kamp er mer enn doblet, fra 1,4 til 3,1. inn i den siste tredjedelen har også skutt opp, fra 3,3 til 5, mens han i gjennomsnitt også spiller 0,9 flere maillot de foot pasninger inn i feltet. Andelen pasninger han spiller som er fremover har også økt, fra 27,3% til 33,1%.

EltonGrah fotballdrakter salg FRYMarqui michel kläder RoyceMayo Glennaage.

.

Mye diskusjon angående Tottenhams nylige form har sentrert seg om de dype posisjonene Kane tar opp under angrep og kontringer, men sannheten er at han alltid har hatt en tendens til å gå kort, vise for ballen til føttene og lenke spill. Den store forskjellen nå er at han ikke bare kobler sammen angrep, men aktivt setter opp scoringssjanser.