För sin del är Van Aanholt öppen för att återvända hem till Holland med sina barn som nu blir äldre. PSV Eindhoven är redo att göra ett stort bud på Crystal Palace-backen Patrick van Aanholt.

Holland international väcker intresse från hela Europa inför sommarmarknaden och det finns ett förtroende hos PSV att han kan bli frestad hem.

PSG misslyckades med två erbjudanden på 4,8 miljoner euro och 8,7 miljoner euro i januari för Van Aanholt och tänker försöka ronaldo kläder igen när övergångsfönstret öppnas igen. Eindhovens Dagblad säger att tillsammans med PSV är PSG också angelägna om att de söker en ersättare för off-kontraktet Layvin Kurzawa.

Fideliaav Köp Arsenal tröja IsisHallo barcelona bortedrakt KarinaJer MarkMcMah.

.

Den tidigare Manchester United- och Aston Villa-anfallaren Dion Dublin har be om ursäkt för Arsenal-försvararen David Luiz. Efter att ha tappat Luiz, 33, vid många tillfällen tidigare, erkände Dublin sitt fel – pekar på förra säsongens FA Cup-final som ett exempel på hans positiva bidrag.

Han sa: ‘Efter att ha gett manchester united tröjor David Luiz så mycket stick genom åren var jag på Wembley för finalen och jag var på planen. Och Dublin, begränsat av England fyra gånger, lovade att vara snällare mot Premier League och Champions League-vinnande mittback.

MitchelHu trycka fotbollströjor IsisHallo barcelona bortedrakt KarinaJer AntonioMu.

.

Den franska skickliga Daniel Riolo har slagit den franska tränaren Didier Deschamps för att igen ignorera Real Madrids anfallare Karim Benzema. Riolo är arg att se Benzema snubba medan Juventus mittfältare Adrien Rabiot fick en överraskande uppmaning den här veckan.