[[[[“Giroud sanoi ote Le Progresista: ‘Valitettavasti se on julma totuus. Minun on sovittava siihen. Jälkeenpäin jalkapallossa olisin voinut ottaa sen ilman mitään ongelmia.

Batshuayi, joka teki viime yönä kahdesti maalin Belgiassa Islantia vastaan, aikoo pidentää 12 kuukauden sopimusta bluesin kanssa ennen kuin hän palaa palatsiin toisen kerran urallaan.

Aikaisemman loitsunsa aikana Selhurst Parkissa Batshuayi laukasi kuusi maalia 13 esiintymisessä, ja Roy jalkapallo pelipaidat Hodgson etsii nyt 26-vuotiasta ratkaisemaan puolueensa maalintekot.

DamienSla Jalkapallo pelipaita HildredHu Jalkapallo pelipaita WillianBy EileenMel.

.

Palattuaan vaihtoon Crystal Palacea vastaan ​​ennen kansainvälistä taukoa amerikkalainen on aloittanut kaksi peliä neljässä päivässä. Puhuessaan tiistain maalattomat maalit Sevillan kanssa, Pulisic sanoi: ‘Minusta tuntuu hyvältä kuntoilun suhteen.

Pulisic ei kyennyt vaikuttamaan tulostauluun Sevillaa vastaan, mutta toivoo voivansa rakentaa eteenpäin suuntautuvaan suorituskykyyn. Kante on onnistunut välttämään loukkaantumisia tällä kaudella toistamalla olennainen rooli Frank Lampardin jalkapallo pelipaidat puolella puuttuessaan suuria osia viime kaudesta.

Sky Deutschlandin kanssa puhuttu Werner puhui maailmancupin voittajasta ja siitä, miten hän on vaikuttanut häneen klubissa eniten.

Shantellz Jalkapallo pelipaita HildredHu Jalkapallo pelipaita WillianBy Victorina.

. Chelsean hyökkääjä Timo Werner myöntää, että sopeutuminen Valioliigaan on ollut vaikeampaa kuin hän odotti.

Hän kertoi Sky Deutschlandille: ‘Se ei ole aivan mitä tarkoitin. Tietysti olen nyt pelaamassa täysin erilaista asemaa kuin Leipzigissä, jossa tulin enimmäkseen keskeltä.”]],null,”en”]]