Mourinho siktar på en ersättande högerback för Aurier och har länkats till Lille Zeki Celik. Tottenham-chefen Jose Mourinho är villig att låta Aurier lämna i sommar men Spurs vill ha ungefär vad de betalade Paris Saint-Germain för ivorianen för tre år sedan.

London Evening Standard säger att Milan har angett att de bara är villiga att spendera cirka 13 miljoner pund på högerbacken, men Spurs värderar honom till mer än 22 miljoner pund.

Men mittfältaren sa på Instagram: ‘God kväll PSV-fans, det camiseta de fútbol sa mycket om mig, jag har läst det hela och jag är besviken över hur detta gick ner.

SandraWan nueva Camisetas Fútbol MackCoult teemu pukki pelipaita LeopoldoC MildredCo.

.

Bergwijn spelade inte i PSV: s 1-1-oavgjort mot Twente, bland rapporter som den nederländska landskampen hade dragit sig ur spelet när han ville resa till London för att slutföra sitt drag.

PSV Eindhoven-mittfältaren Steven Bergwijn förnekar att han vägrade spela mot FC Twente igår under samtalet om att han gick med i Tottenham. Spurs-chefen Jose Mourinho har akademikandidaten Troy Parrott tillgänglig, men han nueva camiseta fútbol har varit ovillig att använda 18-åringen och har föreslagit att han inte är redo.

Att förlora Bergwijn är ett stort bakslag för Spurs, som redan saknar Harry Kane och Heung-min Son när de försöker få tillbaka ett 1-0-underskott i 16-åren.

PearleneR comprar camiseta de futbol MackCoult teemu pukki pelipaita LeopoldoC EloyTploh.

.

Underteckningen på 27 miljoner pund i januari drog upp i slutet av lördagens 1-1 oavgjort med Burnley och kommer att missa matchen i Tyskland. Steven Bergwijn har uteslutits från tisdagens match på grund av en fotledsskada, rapporterar London Evening Standard.